Opleiding Professioneel Coachen (Post-HBO)

Deze opleiding is bedoeld voor iedere professional die zich in het coachend leiderschap of professioneel coachen wil verdiepen. Je wilt jouw talenten en kwaliteiten inzetten om een daadwerkelijke bijdrage te leveren aan de professionele ontwikkeling van jouw medewerkers en/of de persoonlijke ontwikkeling van de mens in het algemeen. Je bent of je wilt jezelf ontwikkelen richting leidinggevende, manager, directeur, HR/A&O-arbo professional of zelfstandig (loopbaan)coach. Deze opleiding is ook uitermate geschikt voor de potentiële, zelfstandige coach. Naast het hiervoor genoemde staat jouw eigen ontwikkeling als persoon gedurende de gehele opleiding centraal. Je bent immers zelf het instrument gedurende de begeleiding van de ander.

Het resultaat van deze opleiding is dat je anderen kunt coachen en begeleiden op een professionele wijze met als doel hun kwaliteiten optimaal in te zetten. Je kunt als coachend leidinggevende de medewerkers vervolgens een grotere en effectievere bijdrage aan het bedrijfsresultaat laten leveren.
Als A&O arbo-professional of zelfstandig coach geldt dat je mensen begeleidt naar inzicht, groei en zelfsturend vermogen. Als coachende leidinggevende of als professioneel coach kan je, afhankelijk van de coachingsvraag en omgeving, die interventies kiezen die tot optimaal resultaat leiden.

 

Startkwalificaties

• HBO- of Mbo 4-diploma + geslaagde intake
• Leeftijd ca. 26 jr. of ouder

Praktische informatie

De opleiding Professioneel Coachen (Post-HBO) maakt deel uit van een samenwerkingsverband met Avans+

Duur: 15 dagen (30 dagdelen)
Aantal deelnemers: 6-12 per groep
Vooropleiding: Mbo-4 + geslaagde intake, HBO
Diploma: Ja, een officieel diploma van Hogeschool Avans+

Neem vrijblijvend voor meer informatie contact op met Jan Marcel via email info@hetcompass.nl of via telefoonnummer 06 46 77 01 84.