Persoonlijke begeleiding

Begeleiding vragen en krijgen betekent vooruitgang. Een onafhankelijke begeleider geeft je inzicht, luistert aandachtig en leert vanuit je kracht en diepste potentieel te leven en te werken. Een authentieke persoonlijkheid is de meest krachtige. Mensen die vanuit hun innerlijke kracht werken en bereid zijn samen te werken aan het creëren van mooie dingen, brengen daadwerkelijke veranderingen teweeg.

In de begeleiding gaan we samen met jou de uitdaging aan om te kijken naar en te werken aan wie je bent, waar je potentieel ligt en waar groeimogelijkheden zijn. Daarnaast kijken we naar waar je vastloopt om vervolgens te ondervinden hoe anders om te gaan met deze barrières. Diverse levensthema’s worden behandeld om zo een volledig inzicht te verkrijgen. Deze inzichten leer je toepassen en integreren in je leven.

Afspraak
Je bent van harte welkom, een afspraak is zo gemaakt. Na ons kennismakingsconsult, waarbij al een eerste sessie wordt gegeven, krijg je een duidelijk en eerlijk beeld van de mogelijkheden om vooruitgang te realiseren bij jouw persoonlijke vraag/vragen.

Als begeleider werken we veel ervaringsgericht, we laten je ervaren hoe iets voelt, waar kracht ligt en waar vooral niet. We laten je ondervinden hoe je bij jezelf kunt blijven in situaties.
-Jan Marcel Schaper-