Maatwerktrajecten

Iedere organisatie is anders en kent andere vraagstukken en oplossingen. Ontwikkeling op gebieden als leiderschap, cultuur, sales zijn evenals de kernwaarden voor geen één organisatie hetzelfde.
Het Compass levert daarom voor specifieke vraagstukken maatwerk voor organisaties. Op basis van een uitgebreid oriënterend gesprek zullen de ontwikkel- en/of opleidingswensen van jouw organisatie helder worden. In het gesprek worden de doelen uitvoerig besproken en komen werkvormen en de duur van een eventuele opleiding aan bod.  Er zal een op maat gesneden voorstel worden opgesteld. Bij wederzijdse tevredenheid zal er gestart worden met het traject.

De kracht van de trajecten van het Compass is dat er altijd gestreefd wordt naar zelfsturend vermogen van een ieder die deelneemt aan een traject.

Zonder toewerken naar zelfsturend vermogen kan een organisatie eindeloos blijven ontwikkelen en toch geen daadwerkelijke groei meemaken.

Het Compass werkt vaak nauw samen met aanvullende partners om trajecten naar wens en met oog voor kwaliteit uit te voeren. Dit gebeurt uitsluitend in overleg met de opdrachtgever.

Neem contact op met Jan Marcel via email info@hetcompass.nl of via telefoonnummer 06 46 77 01 84. Een afspraak is zo gemaakt.