Leiderschapsbegeleiding

Als leidinggevende of leider ben je verantwoordelijk voor het succes van je team en/of je bedrijf. Je stuurt mensen aan, resultaten moeten behaald worden, problemen moeten worden opgelost en en je moet ervoor zorgen dat er blijvende betrokkenheid is voor elkaar en voor het doel. Doorlopend maak je keuzes en beslissingen waarvan je de gevolgen voelt, zowel positief als negatief. Het is fijn om daarbij een onafhankelijke begeleider naast je te hebben die je helpt de feiten te zien en de juiste vragen te stellen, die je scherp houdt en kan blijven motiveren.
Leiderschapsbegeleiding vragen en krijgen betekent vooruitgang. Het maakt het verschil tussen gemiddeld leiderschap en succesvol leiderschap.

In de begeleiding gaan we samen met jou werken aan stevig staan in je leiderschap. We gaan op zoek naar je potentieel en kracht als leider. Hoe je in het contact met anderen authentiek leert te zijn en te blijven, ongeacht de situatie. Tevens leer je hoe om te gaan met de dynamiek van groepen. Ook leer je hoe je bij de ander het potentieel leert inzien en laat benutten.
In leiderschapsbegeleiding is het essentieel dat je met jezelf aan de slag wilt. Naast zakelijke vraagstukken kunnen er ook persoonlijke thema’s zijn, die vaak (onbewust) invloed hebben op jouw functioneren als leider.

Afspraak
Je bent van harte welkom, een afspraak is zo gemaakt. Als je een specifieke vraag hebt waar je aan wilt werken dan zal deze vraag de leidraad zijn voor de begeleiding.