Even voorstellen

Het Compass is een initiatief van Jan Marcel Schaper (1979).  Vanuit jarenlange ervaring als projectleider, organisatieadviseur, veranderkundige en coach/trainer heb ik Het Compass opgericht.

Het Compass werkt samen met andere partners. We werken veel binnen organisaties maar ook individueel met zowel zakelijke klanten als met particulieren.

Wat ons sterk maakt binnen projecten en/of binnen organisaties, is dat ik altijd de verbinding zoek tussen mensen en weet mensen bij elkaar te brengen, draagvlak te creëren.

Bij het Compass zijn we bouwers, zetten iets neer, betrekken anderen en jagen aan. Dit doe we vanuit een enorme drive, met veel enthousiasme en met oog voor de kwaliteit en het potentieel van een ieder.

We zetten neer en dragen over.
Het op de winkel passen is niet onze passie, daar zijn anderen goed in.

Op individueel niveau (persoonlijke begeleiding) hebben we een sterk invoelend vermogen, oog voor kwaliteit en het zien van kracht bij de ander. Ook zullen we eerlijk zijn als iets niet past of lukt. We zijn goed in staat om zelfsturend vermogen bij de ander aan te wakkeren vanuit de intrinsieke motivatie van de ander. Het diepste potentieel en innerlijke kracht in iemand naar boven halen is wat we doen en waar we enthousiast over zijn.