Burn-out begeleiding

De wereld is snel en wordt steeds sneller. Meer en meer wordt er van je verwacht. Dit daagt mensen uit tot het uiterste. Soms tot ver over alle grenzen. Dit kan zorgen voor een burn-out of overspannen zijn. Ook ingrijpende gebeurtenissen in de privésfeer of op de werkvloer kunnen leiden tot overspannen zijn.
Doordat er teveel op je af komt, of juist niet, wordt het energieniveau uit balans gehaald en stijg je steeds meer met je energie naar je hoofd en ga je zaken beredeneren en laten rondcirkelen in je hoofd. Het gevoel in het lijf raakt op de achtergrond en grenzen worden niet meer aangevoeld. Je wordt steeds sneller uitgeput en hebt letterlijk nergens meer zin in. Je raakt steeds verder verwijderd van jezelf. Dit is het moment dat je bij mij moet komen. Het liefst zou ik je natuurlijk eerder zien, echter de ervaring wijst uit dat de urgentie groot wordt als je de weg al kwijt bent.

Op mijn 24ste heb ik deze ervaring zelf gehad. Dit was voor mij een zeer intense en heftige tijd. Ik heb gezien wat goede begeleiding kan doen.

Kom je verhaal doen en we gaan samen zorgen dat je terugkomt bij jezelf. We maken de weg naar binnen. Je leert jezelf kennen tot in je diepste zijn. Van daaruit maken we stapsgewijs weer de weg naar buiten om vervolgens de omgeving om je heen te creëren die bij je past en waar je energie van krijgt. Hierin ben jij leidend voorwerp en niet de ander. We gaan aan de slag met “stevig leren staan” en “authentiek zijn” ongeacht de situatie.

In mijn werk als begeleider werk ik veel ervaringsgericht, ik laat je ervaren hoe iets voelt, waar kracht ligt en waar vooral niet. Ik leer je hoe je bij jezelf kunt blijven in situaties.
Je bent van harte welkom, een afspraak is zo gemaakt.